dons-red.png
 

CLIENT: DON'S SEAFOOD   LOCATION: COVINGTON, LA   CONTRACTORS: McMATH CONSTRUCTION


challege2.png

Creating a tower design for a new entry way for an existing restaurant, while providing a distinct, eye catching appeal from the street, a solution for their interior seating renovation and arrangements, and additional waiting space for customers or those grabbing food to-go. How could a new entrance location and a fresh new look for the interior be within reach, while still providing the branding and tradition that Don’s Seafood has built?


2018_06_05-Don's Seafood-Exterior.jpg

solution_2.jpg

By working closely with Don’s Seafood owners and management staff, GLA was able to understand what makes Don’s Seafood unique through the exploration of their company culture and refreshed branding elements. GLA provided the restaurant the ability to stand out from the street by creating an eye-catching street presence to those passing the restaurant, in addition to a protected covered waiting space for customers, and a “Big Ass Fan” cooling element. Locating the tower in the front area provided an opportunity to relocate the accessible parking from the rear of the building to the new entrance by the tower. From the entrance tower in the building, GLA provided a more pronounced hostess stand area that incorporated Don’s Seafood branding and graphics while providing additional seating for waiting. The design then flows into the dining area, creating new booths and dining seating areas while incorporating branding elements, as well as showcasing Don’s history, memorabilia and merchandise.



don's seafood footer.jpg

LET'S START A PROJECT.