Clements PT Logo.png
 

CLIENT: CLEMENTS PHYSICAL THERAPY   LOCATION: CHALMETTE, LA   


challege2.png

Design for an interior build-out for a new physical therapy clinic while providing open rehabilitation space, utilizing existing natural light and maintaining private patient treatment areas. The design required incorporating high quality and individualized patient care, while remaining budget friendly.



solution_2.jpg

By providing wall heights that created privacy, while not extending to the existing high ceiling, natural light was able to be provided throughout the space - even withing enclosed treatment areas. The design layout also removed unnecessary corridors by providing treatment rooms along the perimeter of the space. Thus creating a large centralized open space for rehabilitation and circulation.


Dynamic Physical Therapy_Greenleaf Lawson Architects.jpg